Web Analytics Made Easy - Statcounter

آصفری گفت: علاقه مند بودیم که سفر رئیس جمهور به استان مرکزی خیلی زودتر انجام شود اما متأسفانه به دلیل فراهم نبودن مقدمات لازم جزو آخرین استان ها قرار گرفتیم ولی به هر حال امیدواریم این سفر برای استان مرکزی خیر و برکات به همراه داشته باشد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدحسن آصفری نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در گفتگو با دیار آفتاب؛ ضمن گلایه از مدیران استان در خصوص تأخیر در سفر رئیس‌جمهور به استان مرکزی اظهار داشت: متأسفانه زمینه در استان فراهم نشد که زودتر از این‌ها سفر رئیس‌جمهور به استان مرکزی اتفاق بیفتد، چند ماه قبل در نشستی که با آقای رئیس‌جمهور داشتیم اعلام کردیم که چرا این سفر صورت نمی‌گیرد که ایشان صراحتاً در پاسخ اعلام کردند استان هنوز پروژه‌ها و مقدمات سفر را فراهم نکرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: امروز در حالی هیئت دولت به استان مرکزی سفر می‌کند که متأسفانه منابع مالی نفت به اوراق تبدیل‌شده و با اوراق نمی‌توان توقع اجرای پروژه‌های عمرانی قابل‌توجهی را در سطح استان داشته باشیم.

آصفری تأکید کرد: این گلایه را داریم و با توجه به اینکه استان مرکزی در رأی به آقای رئیسی در هر دو مرحله انتخابات سال ۹۶ و ۱۴۰۰ پیش‌قدم بود لذا علاقه‌مند بودیم تا خیلی زودتر سفر به استان مرکزی انجام شود نه اینکه جزو استان‌های تقریباً یکی به آخر قرار بگیرد درحالی‌که اعتبار چندانی هم برای تخصیص نیست اما علی ایحال امیدواریم این سفر برای استان مرکزی خیر و برکات به همراه داشته باشد.

نماینده مردم اراک با اشاره به مطالبات از رئیس‌جمهور در این سفر خاطرنشان کرد: مهم‌ترین مسئله مشکلاتی است که کارخانجات ما دارند به‌ویژه کارخانه‌هایی مثل آذرآب و هپکو که مجموعه‌هایی با برند هستند، کارخانه‌هایی بزرگی در استان مرکزی وجود دارند اما امروز متأسفانه از ظرفیت صددرصدی آن‌ها استفاده نمی‌شود و علیرغم اینکه استان مرکزی یک استان صنعتی است ولی متأسفانه نرخ بیکاری در این استان دو رقمی است لذا توقع است که به بحث اشتغال توجه ویژه‌ای صورت گیرد و زمینه‌های آن در استان فراهم شود.

وی تصریح کرد: نبود حمایت‌های لازم برای تولید در استان علیرغم وجود زیرساخت‌ها که می‌طلبد این سفر مصوبات و اعتبارات ویژه‌ای را در خصوص رفع موانع تولید و اشتغال داشته باشد.

آصفری بحث آب و پروژه‌های آب‌رسانی را یکی از اولویت‌های استان برشمرد و اظهار داشت: استان مرکزی یکی از استان‌هایی است که مشکلات جدی‌ای را در بحث آب دارد و امروز حتی دامداران ما با مشکلاتی مواجه هستند که امیدواریم این موضع با تدبیر لازم حل شود.

وی ادامه داد: با وجود سد کمال صالح که هدیه مقام معظم رهبری به مردم اراک است ولی کمتر از ۵۰ درصد ظرفیت آب آن برای شرب مردم تخصیص پیدا می‌کند و حجم بیشتر این آب به صنایع اختصاص پیداکرده لذا توقع است که دولت با تدبیر مسئله آب را برای همیشه حل کند و با انتقال پساب شهر اراک برای صنایعی مثل پالایشگاه، پتروشیمی و نیروگاه اجازه ندهند آب بهداشتی و سالم سد کمال صالح به صنایع اختصاص پیدا کند.

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب با تأکید بر اینکه پروژه‌های حوزه راه در استان مرکزی نیاز به تأمین دارد خاطرنشان کرد: پروژه‌های نیمه‌کاره‌ای مثل بیمارستان ۵۰۰ تختخوابی ولیعصر (عج) اراک، کتابخانه مرکزی، راه درمن-دایمن و وفس-آقچه قلعه ازجمله مواردی هستند که توقع است موردتوجه ویژه قرار گیرند.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: سفر رئیس جمهور استان مرکزی مردم اراک پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۱۱۴۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرتفع شدن مشکل منابع مالی پروژه راه آهن دورود به خرم آباد

تین نیوز

معاون اجرایی رئیس جمهور گفت: مشکل تامین منابع مالی پروژه راه آهن دورود به خرم آباد مرتفع شده است.

به گزارش تین نیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی، محسن منصوری معاون اجرائی رئیس جمهور هجدهم اردیبهشت در حاشیه بازدید از روند اجرای پروژه راه آهن دورود به خرم آباد عنوان کرد: پروژه راه آهن دورود خرم آباد ضمن انتفاع مردم لرستان اهمیت منطقه ای داشته و جزو کریدورهای اصلی است که دسترسی به مسیرهای ریلی را تسهیل می کند.

منصوری افزود: تکمیل این پروژه با جدیت در حال پیگیری است و هم اکنون بیش از ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

وی با بیان اینکه بخش زیادی از کالاهای مورد نیاز کشور در شرایط کنونی از طریق بندر امام خمینی (ره) وارد کشور می شود اظهار کرد: بیش از ۶۰ میلیون تن انواع کالا از منطقه باید جابجا شود که نیازمند زیرساخت بوده و با توسعه شبکه ریلی میزان این ظرفیت افزایش می یابد.

وی اضافه کرد: راه آهن دورود خرم آباد از پروژه های سنگین و هزینه بر است و منابع مالی بسیاری نیاز دارد که با تزریق ۱.۲ میلیارد دلار منابع صندوق توسعه ملی تایید شده از سوی مقام معظم رهبری و پیگیری رییس جمهور از محل تهاتر نفت امیدواریم شاهد سرعت بخشی در اجرای آن باشیم.

منصوری افزود: اعتبار مورد نیاز به روز شده تکمیل پروژه افزون بر ۵۰۰ هزار میلیارد ریال برآورد می شود بنابراین تامین منابع ارزی آن ضروری است.

وی ادامه داد: فرآیند عملیات تهاتر نفت آغاز شده است چراکه منابع بودجه عمومی را به دلیل زمان بر بودن نمی توانیم وارد این پروژه کنیم، ولی با این حجم کار و تجهیز کارگاهی که صورت گرفته با تلاش شبانه روزی باید اختصاص منابع متناسب با اجرای پروژه باشد.

معاون اجرایی رئیس جمهور یادآور شد: راه آهن لرستان پروژه ای ملی و بین المللی است و کریدور شمال به حنوب را تکمیل و رییس جمهور بر سرعت بخشی در اجرای آن تاکید دارند.

منصوری تاکید کرد: مجموعه وزارت راه پنج پروژه ریلی را در دستور کار دارد که لرستان یکی از آنهاست و موضوع تامین منابع حل شده و همه جدی هستیم کار را تکمیل کنیم.

وی اظهار داشت: با پیگیری استاندار و وزارت راه پای کار هستیم و پس از سفر نیز جلسات عملیاتی را برگزار می کنیم تا تهاتر نفت با ورود اعتبار از محل استیجازه رهبری و تخصیص ارز صورت بگیرد.

عملیات اجرایی پروژه راه آهن دورود _ خرم آباد سال ۱۳۹۲ شروع تا سال ۱۳۹۷ فعال بود که پس از آن با حدود ۳۸ درصد پیشرفت فیزیکی تا سال ۱۴۰۱ متوقف ماند.

پروژه راه آهن دورود خرم آباد که حدود چهار سال تعطیل بود، بعد از پیگیری های انجام شده با وجود اینکه پیشرفت فیزیکی پروژه کمتر از ۵۰ درصد بود اما با پیگیری های مدیریت ارشد استان جزو مصوبات سفر رئیس جمهور گنجانده شد.

برای شروع مجدد این پروژه ۲ چالش اصلی به روزرسانی قرارداد و تامین منابع مالی وجود داشت که برطرف و عملیات اجرایی آن در سال ۱۴۰۱ مجدد از سر گرفته شد.

پیشرفت فیزیکی پروژه هم اکنون ۵۱ درصد است و از سال ۱۴۰۱ تا ۱۴۰۲ با کارکرد ۱۲ هزار میلیارد ریال ۱۲ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • تحقق ۶۷ مصوبه سفر اول رییس جمهور به مرکزی
  • مرتفع شدن مشکل منابع مالی پروژه راه آهن دورود به خرم آباد
  • جذب اعتبارات پروژه‌های شاخص سفر رئیس‌جمهور به لرستان پیگیری شود
  • مشکل تامین منابع اعتباری پروژه راه آهن لرستان حل شد
  • اختصاص ۸۲ میلیاردتومان اعتبار برای ساخت پروژه دفاع مقدس در گلستان
  • تخصیص ۱۵ میلیارد تومان اعتبار به پروژه آب داجیوند
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی، بدتر از تحریم خارجی است
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار زیاد بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی بدتر از تحریم خارجی است
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار زیاد بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی در کشور بدتر از تحریم خارجی است
  • تامین آب پایدار روستا‌های بخش گابریک نیازمند تخصیص اعتبار